«The Night Agent» – Όλα όσα γνωρίζουμε για την δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix

Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix The Night Agent έχουν ξεκινήσει. Είστε έτοιμοι για το δεύτερο κεφάλαιο με πρωταγωνιστή τον Gabriel Basso; Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα γνωρίζουμε για την επόμενη σεζόν του δημοφιλούς θρίλερ δράσης του Netflix, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας, οι λεπτομέρειες των γυρισμάτων και πολλά άλλα.

Το The Night Agent, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Matthew Quirk, έκανε πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2023. Ο Basso πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Peter Sutherland, ενός χαμηλού επιπέδου πράκτορα του FBI που έχει τοποθετηθεί στην νυχτερινή βάρδια για να διαχειριστεί μια τηλεφωνική γραμμή για έκτακτες ανάγκες μυστικών πρακτόρων.

Τα πράγματα δραματική τροπή όταν η διευθύνουσα σύμβουλος Rose Larkin (Luciane Buchanan) αναφέρει στις αρχές την δολοφονία της θείας και του θείου της. Ο Πίτερ και η Ρόουζ ψάχνουν την αλήθεια για τους φόνους και πρέπει να αντιμετωπίσουν υψηλότερα κυβερνητικά κλιμάκια, θέτοντας τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους σε κίνδυνο.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Shawn Ryan, περισσότερο γνωστό για το The Shield και το S.W.A.T. Ο Ryan είπε ότι έκανε μερικές αλλαγές στην τηλεοπτική σειρά αφού μίλησε με τον συγγραφέα του βιβλίου αν και οι βασικές λεπτομέρειες του μυθιστορήματος παραμένουν οι ίδιες. «Υπάρχουν πολλά που είναι παρόμοια. Αλλά υπάρχουν πολλά που είναι διαφορετικά. Αλλά η ‘ραχοκοκαλιά’, η βασική σύνδεση και οι βασικοί χαρακτήρες, στο Peter and Rose και την Diane Farr, έχουν μεταφερθεί όλα σχεδόν ακριβώς όπως ήταν στο βιβλίο», εξήγησε ο δημιουργός της σειράς.

Το The Night Agent έχει αποδειχθεί τεράστια επιτυχία. Είχε την τρίτη καλύτερη εβδομάδα έναρξης για μια νέα σειρά του Netflix, ενώ ήταν η σειρά με τις περισσότερες προβολές για το πρώτο εξάμηνο του 2023, συγκεντρώνοντας 812,1 εκατομμύρια τηλεθεατές. Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη πρεμιέρα της πρώτης σεζόν, το δεύτερο κεφάλαιο του Τhe Night Agent βρίσκεται στα σκαριά.

Πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του The Night Agent;

Το Netflix δεν έχει ακόμη αποκαλύψει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σεζόν 2 του The Night Agent. Ωστόσο, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Το The Night Agent πήρε το «πράσινο φως» για την δεύτερη σεζόν στις 29 Μαρτίου 2023, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Netflix. «Το να δούμε την τρομερή αντίδραση στο σόου ήταν μεγάλη χαρά και είναι εύσημα για το καστ μας, τους συγγραφείς μας, τους σκηνοθέτες μας, το συνεργείο μας και τους συνεργάτες μας στη Sony Pictures Television και στο Netflix», είπε ο Shawn Ryan.

Και συνέχισε: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι ή πιο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε τις εργασίες της δεύτερης σεζόν για να μοιραστούμε τις περαιτέρω περιπέτειες της Night Action με τους νεοανακαλυφθέντες θαυμαστές μας».

Ποιος είναι πρωταγωνιστεί σε αυτήν την σεζόν

Οι Gabriel Basso, Luciane Buchanan και Amanda Warren πρόκειται να επιστρέψουν για την δεύτερη σεζόν, καθώς και μερικά νέα πρόσωπα θα ενταχθούν στο καστ του The Night Agent. Στις 11 Ιανουαρίου 2024, ο Berto Colon, ο Louis Herthum και η Arienne Mandi εντάχθηκαν στο μόνιμο καστ, ενώ η Brittany Snow και ο Teddy Sears θα εμφανιστούν σε ρόλους που θα επανέρχονται κατά διαστήματα.

«Ο Colon υποδύεται τον Solomon, έναν πρώην πεζοναύτη που έγινε δεξί χέρι για έναν ισχυρό επιχειρηματία. Ο Herthum υποδύεται τον Jacob Monroe, έναν διεθνή επιχειρηματία με ισχυρές παγκόσμιες διασυνδέσεις που χρησιμοποιεί για να αποκτήσει πολύτιμες πληροφορίες. Η Mandi υποδύεται τη Noor, μια βοηθό χαμηλού επιπέδου στην ιρανική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη που προσπαθεί να αξιοποιήσει την πρόσβασή της σε άκρως απόρρητες πληροφορίες για μια καλύτερη ζωή για εκείνη και την οικογένειά της», σύμφωνα με το Deadline.

Τι θα δείτε στην δεύτερη σεζόν

Η πλοκή για τη δεύτερη σεζόν της σειράς κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο το φινάλε της πρώτης σεζόν δίνει στους θεατές μια σημαντική εικόνα για το τι θα κάνει ο Peter στην επόμενη σεζόν.

Στην τελευταία σκηνή της πρώτης σεζόν, ο Peter επιβιβάζεται σε ένα τζετ και του δίνεται ένα μυστηριώδες tablet. Όταν το ανοίξει, φορτώνεται ένας φάκελος που λέει: Νight Action: Mission Brief. Αυτή είναι η επόμενη άκρως απόρρητη αποστολή του.

«Λατρεύω τον συμβολισμό σε αυτό. Ότι είναι ο τύπος που από την αρχή προσπαθούσε να κάνει περισσότερα, προσπαθούσε να εξυπηρετήσει, προσπαθούσε να τον προσέξουν για τις καλές του ιδιότητες από τότε που ο πατέρας του κατηγορήθηκε για κακές ποιότητες και οι άνθρωποι τον υποψιάζονταν», σημείωσε ο Ryan.

Δυστυχώς, ο Ryan προειδοποίησε ότι η νέα αποστολή του Peter «θα φέρει νέα προβλήματα». «Ένας από τους λόγους που μας αρέσει τόσο πολύ ο Peter είναι ότι ακολουθεί τους κανόνες. Έχει έναν τόσο αυστηρό ηθικό κώδικα με τον οποίο ζει. Θαυμάζουμε τις επιλογές που κάνει. [Ως νυχτερινός πράκτορας] αυτές οι επιλογές θα γίνουν δύσκολες. Το διακύβευμα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο και ο κίνδυνος που θα βρεθεί θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος», υπογράμμισε ο Ryan.

Όσο για το τι θα συμβεί μεταξύ του Peter και της Rose στην δεύτερη σεζόν, ο Ryan πρόσθεσε στη συνέντευξη ότι ανυπομονεί να μάθει. «Θα θέλαμε να πούμε αυτή την ιστορία», τόνισε ο Ryan. Το Deadline αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν θα πραγματοποιηθούν κυρίως στη Νέα Υόρκη με επιπλέον γυρίσματα στην Ταϊλάνδη και την Ουάσιγκτον. Αντίθετα, η πρώτη σεζόν διαδραματιζόταν στην Ουάσιγκτον, αλλά είχε γυριστεί στο Βανκούβερ.

Πηγή: FOXreport.gr

Microsoft: Έρχεται ειδικό event για το «μέλλον του Xbox» – Οργιάζουν οι φήμες για τέλος των αποκλειστικοτήτων

Οι χάκερ θα μπορούσαν να «βλάψουν» όσους βάλουν τα εγκεφαλικά τσιπ της Neuralink – Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ