Τhe 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε τον Σπύρο Νικολαΐδη και τον Σώτη Βολάνη

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» απόψε είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο νεαρός ηθοποιός μοιράζεται την άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή του, τις σπουδές στις Σέρρες, το modeling, τη διάκριση σε ανδρικά καλλιστεία, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, τη ζωή του στο Λος Άντζελες και την πασαρέλα του διάσημου Michael Costello, αλλά και το «κυνήγι» της επιτυχίας στην υποκριτική.

Πόσο κοντά έφτασε στο να πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλή σειρά του Netflix; Πώς τον «ανακάλυψε» ο Ανδρέας Γεωργίου; Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Bachelor»;

Τέλος, μιλάει με θαυμασμό για την Άντζελα Γκερέκου και εξηγλεί γιατί τον ενθουσιάζει ο χαρακτήρας του ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Γη της Ελιάς».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» και τον Σώτη Βολάνη. O αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, έρχεται με νέο τραγούδι και πολλή διάθεση, να μοιραστεί όσα έζησε τα τελευταία χρόνια, μακριά από την πίστα.

Περιγράφει τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, λόγω κορονοϊού, την απόλυτη απομόνωση από τους αγαπημένους του και τις εικόνες που δεν μπορεί να ξεχάσει.

Τι συνέβη όταν ανέβηκε στην πίστα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια αποχής; Δηλώνει ερωτευμένος, μας συστήνει την αγαπημένη του Μαρία και μιλάει με ενθουσιασμό για την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα.

Τέλος, μαζί με τους μουσικούς του, αλλάζει το «σκηνικό», ξεσηκώνει τον Γρηγόρη και τους συνεργάτες της εκπομπής και μαζί τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ