Τέλος της συνεργασίας του ANT1 με την Barking Well – Ανοιχτό το σενάριο μετακίνησης της Μπέττυς Μαγγίρα

Ανακατεύεται και πάλι η τράπουλα με πρόσωπα και εκπομπές, μετά το τέλος της συνεργασίας του ANT1 με την Barking Well και την αποδέσμευση της Σοφίας Αλιμπέρτη. Την περασμένη Τρίτη γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Ζήσε αλλιώς», το οποίο κατόπιν απόφασης του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται άμεσα στα 60 επεισόδια, και λήγει η συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, που διατηρεί συμβόλαιο με την Barking Well, ολοκληρώνει τη σύντομη παρουσία της στον ANT1 και μπαίνει στο κάδρο του Open για αξιοποίηση σε νέο project. Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων, η ομάδα του «Ζήσε αλλιώς» διασπάστηκε, με συντελεστές να απορροφώνται σε άλλες παραγωγές, ενώ άλλοι αποδεσμεύτηκαν.

Η Σ. Αλιμπέρτη ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα στο Open, καθώς δεν έχει ακόμα κλειδώσει καμία ζώνη. Την ίδια στιγμή, η Μπέττυ Μαγγίρα, που φερόταν πιο κοντά στο Open, παίζει και πάλι δυναμικά για μετακίνηση στον ANT1, όπου η πόρτα δεν έχει… κλείσει. Ο ANT1 έχει προτείνει στην Μπ. Μαγγίρα να αναλάβει την παρουσίαση πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο αμέσως μετά τη Φαίη Μαυραγάνη, σενάριο που παραμένει ενεργό, καθώς έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, εκκρεμούσε η τελική απάντηση της παρουσιάστριας. Την ίδια στιγμή, το Open πρότεινε μεν στην Μπ. Μαγγίρα να παραμείνει στην πρωινή ζώνη τις καθημερινές και να συνεχίσει το «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ζητώντας όμως σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή της.

Πληροφορίες της Reallife, αναφέρουν ότι υπάρχουν εισηγήσεις για ευρείες αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής αλλά και στο περιεχόμενο, καθώς θεωρείται ότι ένα μαγκαζίνο στην πρωινή ζώνη πρέπει να έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται και θέματα επικαιρότητας. Ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ούτε με την Μπ. Μαγγίρα ούτε με την Ελένη Τσολάκη, ενώ η έλευση της Σ. Αλιμπέρτη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για καραμπόλες.

Πιο προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με την Κατερίνα Ζαρίφη για τη μεσημεριανή ζώνη, ενώ η Αννίτα Πάνια προορίζεται για late night εκπομπή δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νάσο Γουμενίδη σε ρόλο παρουσιαστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ