Φλόριντα: Άνδρας έσπασε στο ξύλο με ρόπαλο τον εραστή της γυναίκας του

Σύζυγος στην Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια έναν άνδρα με ρόπαλο του μπέιζμπολ αφού τον έπιασε στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ένας 33χρονος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας καθώς εισέβαλε στο διαμέρισμα ενός άνδρα και τον έπιασε να βρίσκεται στο κρεβάτι με την σύζυγο του.

Οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο, βρήκαν το σαλόνι γεμάτο αίματα. Αμέσως μετά βρήκαν τον τραυματισμένο άνδρα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με μία πετσέτα στο κεφάλι του.

Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν τεχνικός που είχε έρθει από την Αριζόνα στην Φλόριντα για δουλειά. Εξήγησε ότι η σύζυγος του 33χρονου ήταν συνάδελφος του και είχαν βγει για ποτό μετά την δουλειά. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα του και την ώρα που βρίσκονταν στο κρεβάτι άκουσε να σπάει η εξώπορτα. Τότε είδε τον σύζυγο της γυναίκας να εισβάλει με ένα σιδερένιο ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 33χρονος τον ακινητοποίησε και τον χτύπησε τρεις φορές με το ρόπαλο στο κεφάλι. «Αισθάνθηκα ότι θα με σκοτώσει», είπε στους αστυνομικούς το θύμα.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν παρενέβη η σύζυγος του 33χρονου και του και τον παρακάλεσε να αφήσει τον συνάδελφο της που αιμορραγούσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ