ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός κούρσας διαδοχής ο Διονύσης Τεμπονέρας – «Δεν θα είμαι υποψήφιος με αυτή τη διαδικασία»

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη διαφωνία του, για την διαδικασία εκλογής προέδρου, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Μουδιασμένο το κλίμα στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας – Το παρασκήνιο και οι λεπτές ισορροπίες
«Κατέθεσα μια δική μου πρόταση για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Η ίδια πρόταση θα φτάσει και στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν μπορώ να προδικάσω. Δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω στην εκλογή προέδρου μέσα από μια διαδικασία που δεν με βρίσκει σύμφωνο» σημείωσε σε συνέντευξή του στα “Παραπολιτικά”, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος, αυτό εννοώ. Με βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ο καθένας θα λάβει τις αποφάσεις του».

«Μπορώ να συμμετάσχω σε μια διαδικασία από ένα συνέδριο το οποίο θα αποτυπώσει θέσεις και ιδεολογική ταυτότητα. Εφόσον προσδιοριστούν αυτά μετά υπάρχει διαδικασία εκλογής προέδρου. Αυτό δεν είναι της παρούσης για μένα. Πρέπει να γίνει με ηρεμία» σχολίασε.

«Παραμένω μέλος και θα δώσω τη μάχη για να μπορέσω να αποτυπώσω και να βοηθήσω το κόμμα να μεταβεί στην επόμενη ημέρα. Όλα αυτά θα τεθούν με βάση τις αποφάσεις» διευκρίνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να γίνει μαζικό κόμμα δηλαδή να ρίξει άγκυρα μέσα στην κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ