Τα Νούμερα: Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την σύζυγό του σε ρόλο – έκπληξη

Ο Κωστής Μαραβέγιας κάνει guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας, Τα Νούμερα.

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) κατηγορεί τον Φοίβο (Φοίβο Δεληβοριά) ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίατα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό όμως που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό.

Τα Νούμερα
Ο κ. Αλευράς και η κ. Σωτηροπούλου στα γυρίσματα

Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ (Σπύρος Γραμμένος & Ζερόμ Καλούτα) φτάνει τον συνομωσιολόγο Θανάση (Θανάση Αλευρά) στα πρόθυρα της τρέλας. Το λάιβ απειλείται γι’ακόμα μια φορά. Θα σωθεί άραγε ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόι και η μικρή Χλόη;

Τα Νούμερα
Η Τόνια Σωτηροπούλου στα παρασκήνια

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Τα Νούμερα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ