Τα κανάλια τινάζουν την μπάνκα με 9 τηλεπαιχνίδια – Τα νέα πρόσωπα και τα μεγαλύτερα στοιχήματα

Με γερές δόσεις ανανέωσης, νέα πρόσωπα και μεγάλα στοιχήματα επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση τα τηλεπαιχνίδια. Συνολικά εννέα τηλεπαιχνίδια θα μπουν στον απογευματινό στίβο μάχης, με εντελώς νέα πρόσωπα να δοκιμάζονται για πρώτη φορά στην παρουσίαση game show, αλλά και με βετεράνους του είδους να συστήνονται εκ νέου από νέα τηλεοπτικά σπίτια.

Η αυλαία των τηλεπαιχνιδιών θα ανοίξει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη γραμμή θα σταθεί η ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά, η οποία συνεχίζει στον «Σασμό» του Alpha, να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Switch». Το νέο τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19:15 στην ΕΡΤ1. Την ίδια ημέρα, αναμένονται δύο πρεμιέρες στον ΣΚΑΪ που υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή (μαζί με τον Εκτορα Μποτρίνι) στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», αλλά και τον Χρήστο Φερεντίνο στον «Μονομάχο». Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, το μενού των τηλεπαιχνιδιών εμπλουτίζεται με τρεις δυνατές προσθήκες στον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο ανανεωμένο και με νέα παιχνίδια «Rouk Zouk», ενώ το «5×5» επανακάμπτει με νέο πρόσωπο στην παρουσίαση. Ο Θάνος Κιούσης, γνωστός ως Τόνι Σφήνος, αναλαμβάνει το «5×5» με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση και δοκιμάζεται για πρώτη φορά ως ο… εαυτός του. Με νέο κύκλο επεισοδίων επιστρέφει και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με την προσθήκη ενός ακόμα chaser επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Mega το «The chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Στις νέες καταδιώξεις θα συμμετέχει ο νεότερος chaser, ΝικόλαςΠάχης, τον οποίον υποδέχονται οι «παλαιοί» διώκτες του παιχνιδιού, το «Βουνό», το «Γεράκι», η «Γυναίκα με τα Μαύρα» και ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής». Το δικό του μεγάλο στοίχημα βάζει ο Alpha, που λανσάρει το «Πιο μεγάλο παζάρι» με παρουσιαστή τον πρωτοεμφανιζόμενο σε τέτοιο ρόλο Ηλία Βρεττό. Μαζί του ως συμπαρουσιαστής θα είναι και ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Τέλος, επανέρχεται στο Star ο «Τροχός της τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη σταθερά στον ρόλο του παρουσιαστή για όγδοη συνεχή χρονιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ