Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Παράπονα, ξεσπάσματα και “καρφιά” στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σθεναρά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν στο αγώνισμα ασυλίας, με το συμβούλιο που ακολουθεί να είναι έντονο. 

Ο Άρης Σοϊλέδης παραπονιέται ότι τελευταία ο Στάθης Σχίζας “του την λέει” και αναρωτιέται τι πρόβλημα έχει μαζί του. Ωστόσο, παραδέχεται, στην κάμερα, ότι έχουν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Μετά από την δυναμική αναμέτρηση Μπλε και Κόκκινων, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο συμβούλιο του νησιού, όπου τα αίματα “ανάβουν”. Όλα ξεκινούν, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας εξαπολύει πυρά εναντίον των αντιπάλων του, προκαλώντας την αντίδρασή τους. “Βλέπω τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά και ν’ αγαπάει ο ένας τον άλλο τόσο σθεναρά. Βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη” λέει ο φαρμακοποιός, με την Ασημίνα να ξεσπά και να του φωνάζει: “Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα μ’ ακούς”.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν οι παίκτες που θα νικήσουν στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αναγκαστούν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον “τάκο”. Μένει μόνο να δούμε αν τα spoiler θα επιβεβαιωθούν.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ