Η Μαίρη Χρονοπούλου για τον Δάκη: Έφυγες καλοκαίρι φίλε…

Η Μαίρη Χρονοπούλου συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε, λέγοντας “αντίο” στον Δάκη. “Έφυγες καλοκαίρι φίλε. Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί;” αναρωτιέται η αγαπημένη ηθοποιός. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή της

Έφυγες καλοκαίρι φίλε. Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί;
Η μαγική σου φωνή συνόδεψε ένα εμβληματικό χορευτικό μου. Δεν υπήρξαμε κολλητοί αλλά όταν συναντιόμασταν είχαμε μια σπάνια ένωση. Θυμάμαι πάντα την ευγένεια σου, το χιούμορ σου, όλα. Η αιγιπτιώτικη καλή, παλιά αγωγή. Εις το επανιδείν. ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η φωνή του Δάκη είχε “ντύσει” την ονειρική σκηνή στην ταινία “Γοργόνες και μάγκες”, όπου η Μαίρη Χρονοπούλου χόρευε με τον Λάκη Κομνηνό.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ.

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου…. θα σ’ αγαπώ πάντα… Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ