Survivor: “Πλάνταξε” η Ασημίνα με το μήνυμα του Δάντη – “Είσαι φωνακλού, αλλά με ψυχή σαν βαμβάκι”

Συγκινητικές στιγμές στο Survivor με τους “Μαχητές” να κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας.
Από την στιγμή που όλη η ομάδα αντιλήφθηκε ότι θα διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η χαρά και η συγκίνησή τους ήταν τεράστια, μιας και είχαν να ακούσουν τους δικούς τους και να μάθουν νέα τους, για περισσότερους από 2 μήνες (περίπου 67 ημέρες).
Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου διάβασε το μήνυμα του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στην αρχή, μόλις αντίκρυσε μια φωτογραφία τους, δεν μπορούσε να μιλήσει, μιας και δεν την ήταν δυνατό να ηρεμήσει. Συνέχεια έλεγε “Τι να πω για εσένα”, μέχρι την στιγμή που διάβασε το μήνυμά του και είπε το πόσο πολύ της λείπει ο σύντροφός της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Δάντη

“Έλα ρε Morrison- βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτυ εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή και τις στενοχώριες. Πρoσπαθούμε όσο μπορούμε να να είμαστε εκεί μαζί σου, εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που κάθε φορά που σε ακούει να φωνάζεις “ΠΑΜΕΕΕΕ” γαβγίζει… Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει: “Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός… ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!””

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ