Survivor: Η Σοφιάννα “καρφώνει” τον Μαρτίκα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor “Δι’ασημοι” και “Μαχητές” θα ριχτούν στο στίβο μάχης για να κερδίσουν το Έπαθλο Επικοινωνίας της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Σπύρο Μαρτίκα, η οποία έχει διχάσει την ομάδα των “Μπλε”, ενώ ο καθένας έχει τη δική του θεωρία.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας Κάλφας αφήνουν αιχμές κατά του Τσακατσούκα και της παρέας του. Από την άλλη, η Σοφιάννα Αβραμάκη «υποκλίνεται» στο μυαλό του Σπύρου Μαρτίκα “το οποίο έχει αποδειχτεί τεράστιο γρανάζι”, αλλά και στις κατηγορίες του σε βάρος της Ασημίνας και εκείνης.

“Δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν για να εκτελεί την κάθε τους ιδέα ή κουτοπονηριά”, ακούγεται να λέει στο βίντεο – απόσπασμα ο Μαρτίκας για τον Γιώργο Κατσαούνη, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι «Μαχητές» μετά από 4 ήττες στο συγκεκριμένο έπαθλο, δεν είχαν μέχρι τώρα καμία επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και οι «Διάσημοι» θέλουν όσο τίποτα τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους τους.

Ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο επικοινωνίας;

Ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ