Survivor: Οριστική η αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της παραγωγής του Survivor για το τι μέλει γενέσθαι στην περίπτωση του Γιώργου Κατσαούνη.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο του Σαββάτου (08/05) είδαμε να παραβιάζει έναν βασικό κανόνα του Survivor, με αποτέλεσμα η παραγωγή του δημοφιλούς παιχνιδιού να ζητήσει την άμεση απομάκρυνσή του, μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έκανε μία πλάκα στον Τάκη Καραγκούνια και του πήρε τα παπούτσια του, τα οποία τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε αφήσει αρχικά, ο Τάκης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Τάκης να βγει εκτός εαυτού και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: «Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του».

Η φράση αυτή, ήταν κάτι που ενόχλησε έντονα τον Γιώργο Κατσαούνη και του ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε ο Τάκης. Ο Γιώργος εξαγριώθηκε και σύμφωνα με τον Τάκη, τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως οι συμπαίκτες του αλλά και η παραγωγή τον απομάκρυναν από την παραλία, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός δήλωσε στις ομάδες πως ο Κατσαούνης απομακρύνεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η παραγωγή αποφάσισε και τα μαντάτα δεν ήταν καλά. Ο παίκτης αποβλήθηκε, μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Τώρα αναμένουμε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ