Survivor: O Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τη φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη

O Σπύρος Μαρτίκας από την ομάδα των Μαχητών αποκάλυψε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor τη φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη κατά τη διάρκεια του χθεσινού Συμβουλίου του Νησιού και την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης τόνισε για τα αυτά που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη ότι ήταν: «Άκρως ανυπόστατα. Ξαφνικά χωρίς λόγο εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ευρυδίκη σε ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε στο παρελθόν, με μεγάλη ασέβεια, λέγοντάς της ότι παρόλο το πρόβλημα που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος, χωρίς να τον έχει πειράξει ή ενοχλήσει», ανέφερε.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι “είναι αδιανόητα όλα αυτά για την ομάδα των Μαχητών”, καθώς, όπως ανέφερε, δεν μπορούσαν να αντιληφθούν “ποια είναι η λογική σε όλον αυτόν τον παραλογισμό του Βαλάντη”. Ακόμη, η ομάδα του αναρωτιόταν πως θα τον αντιμετώπιζαν οι ίδιοι στην περίπτωση που ο Βαλάντης ήταν στους Μαχητές.

Τέλος, ο Σάββας Κάλφας, που είναι από τη Ρόδο, όπως και ο Βαλάντης, κάλεσε τον κόσμο του νησιού του να μην του δώσει ούτε μια θετική ψήφο, καθώς όπως ανέφερε, ντρέπεται μετά από την τελευταία του δήλωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ