Πριγκίπισσα αναζητεί την αγάπη στο Διαδίκτυο – Θέλει να μοιάζει με “εκπαιδευμένο δολοφόνο”

Η Ρωσίδα πριγκίπισσα Όλγκα Ρομανώφ αποκάλυψε ότι αναζητεί τον έρωτα στο Διαδίκτυο και θέλει κάποιον “ψηλό, λεπτό, ξανθό -που να μοιάζει με εκπαιδευμένο δολοφόνο” συμπληρώνει.

Η 71χρονη πριγκίπισσα, που θείος της ήταν ο τσάρος Νικόλαος Β’, κατοικεί σε μία οικία του 13ου αιώνα στο Κεντ. Συμμετέχει σε σειρά του ITV που ρίχνει φως στη ζωή αριστοκρατών στη Βρετανία.

romanof

Η Όλγκα Ρομανώφ δημιουργεί το προφίλ της σε εφαρμογή για ραντεβού καθώς ψάχνει τον… επόμενο έρωτα της ζωής της. Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει πάρει διαζύγιο και τις δύο. Τονίζει ότι είναι άτυχη στον έρωτα αλλά πιστεύει στην τέλεια σχέση.

Η πριγκίπισσα Ρομανώφ αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν την προόριζαν για ταίρι του πρίγκιπα Κάρολου, που είναι τρίτος ξάδελφός της. “Η μητέρα μου πάντα είχε αυταπάτες ότι θα μπορούσε να με παντρέψει με τον καημένο τον πρίγκιπα Κάρολο” λέει η Όλγκα στην κόρη της Αλεξάνδρα.

“Προφανώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει γιατί είχα τη λάθος θρησκεία και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά εκείνη ήταν αποφασισμένη ότι επρόκειτο να συμβεί. Ένας Θεός ξέρει γιατί. Θα ήμουν απαίσια γι’ αυτόν. Τη γλύτωσε!” αστειεύτηκε η πριγκίπισσα των Ρομανώφ.

romanof

Όσο για τον ιδεατό άνδρα; Κάποιος σαν τον πρίγκιπα Φίλιππο: “Ψηλός, ξανθός, λεπτός. Ο τύπος του άνδρα που πάντα μου άρεσε είναι ένας εκπαιδευμένος δολοφόνος, ένας πρώην άνδρας των ειδικών δυνάμεων… Πάντα μου άρεσε η ιδέα της τέλειας σχέσης και του ρομάντσου αλλά έχω την τάση να διαλέγω τον λάθος άνθρωπο” πρόσθεσε η Όλγκα Ρομανώφ.

Η Όλγκα, ξαδέλφη της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχει συγγένεια με τον πρίγκιπα Φίλιππο. “Δεν είμαι η συνηθισμένη πριγκίπισσα. Στο σπίτι θα με βρείτε να φτυαρίζω και όχι να τρώω χαβιάρι” τόνισε.

“Μόνο τα παιδιά περιμένουν να δουν μία πριγκίπισσα με τιάρα και φανταχτερό φόρεμα. Οι ενήλικες κάποιες φορές με κοιτάζουν έκπληκτοι, καθώς έχω μυρωδιά αλόγων και δεν φοράω μακιγιάζ, αλλά είναι πολύ ευγενικοί για να μου πουν κάτι” τόνισε η γαλαζοαίματη.

romanof

Η Όλγκα κληρονόμησε την έπαυλη πριν από 21 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της. Ο πατέρας της ήταν ανιψιός του Νικολάου Β’ που είχε βρει καταφύγιο στην Αγγλία. “Κληρονόμησα το σπίτι και αντιλήφθηκα ότι κατέρρεε. Κυριολεκτικά διαλυόταν. Έπρεπε να πουλήσω κάποια ρωσικά κειμήλια για να χρηματοδοτήσω τη συντήρησή του” σημείωσε αναφορικά με την οικονομική της κατάσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ