Survivor: Ο James Καφετζής «κάρφωσε» την Ασημίνα – «Ήταν μία δικαιολογία για να βγάλει την ουρά της απ’ έξω»

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη στο συμβούλιο του Survivor της Τρίτης πυροδότησε συζητήσεις στις δύο ομάδες. Κάποιοι από τους Κόκκινους υποστηρίζουν πως ο συμπαίκτης τους έπεσε θύμα «συμμαχιών», ενώ η απέναντι πλευρά χαρακτηρίζει δίκαιο το αποτέλεσμα της κάλπης δεδομένης της χαμηλής αγωνιστικότητας του Γιάννη.

«Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, δεν το έχει βρει όμως τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη», σχολίασε στο προσωπικό του cue στο αποψινό Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.

«Οπότε, κατ’ εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος. Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι», τόνισε ο παίκτης της Μπλε Ομάδας.

«Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω και για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα… και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει έναν τραυματισμένο παίκτη», συνέχισε ο παίκτης του Survivor για τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία.

«Αν χάσουν σήμερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι να ψηφίσουν», κατέληξε στην τοποθέτησή του στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εγώ έπραξα με αγωνιστικό κριτήριο, δεν πιστεύω ότι ο Χριστόφορος με τον Γιάννη έχουν μεγάλες διαφορές. Δεν είπα ότι είναι κρίμα για τον τραυματισμένο απλά έκρινα έτσι», δικαιολογήθηκε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν την έναρξη του τέταρτου αγώνα ασυλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ