Survivor – Μαίη: “Η Ασημίνα μάλλον ονειρεύεται – Δεν προσπαθεί κανένας να βάλει φιτιλιές στη φιλία τους”

Το Survivor έρχεται απόψε με ένα ολοκαίνουργο επεισόδιο, στο οποίο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις νέες ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών να ρίχνονται στον στίβο μάχης για να κερδίσουν στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Η αλλαγή των συνθέσεων των νέων ομάδων που σχηματίστηκαν όμως, έφεραν τα πάνω κάτω στις καλύβες και έτσι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί η στενή φιλία ανάμεσα στις αντίπαλες πλέον, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί η Σοφιάννα Αβραμάκη εξομολογείται στο συμβούλιο του νησιού ότι δεν μπορεί να σκεφτεί πώς θα είναι στην καλύβα χωρίς αυτή, ενώ το ίδιο πικραμένη φαίνεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη παίκτρια της Κόκκινης ομάδας θα αφήσει αιχμές κατά της συμπαίκτριάς της, Θωμαΐδας Εμαννουηλίδου, υποστηρίζοντας ότι θέλει να βάλει “φιτιλιές” στη σχέση της με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

“Η Ασημίνα μάλλον ονειρεύεται. Δεν προσπαθεί κανένας να βάλει φιτιλιές στη φιλιά τους” λέει η Θωμαΐς Εμαννουηλίδου.

Από την άλλη πλευρά, η Σοφιάννα Αβραμάκη παραδέχεται on camera ότι έχει “πέσει από τα σύννεφα με κάποιες συμπεριφορές της Ασημίνας Χατζηανδρέου”.

Μαχητές και Διάσημοι θα βάλουν τα δυνατά τους στο αγώνισμα και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ