MasterChef: Ο Γρηγόρης αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να πει το όνομα της Φανής

Αλλάζουν οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου από το MasterChef

Ο Γρηγόρης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι.  «Είμαι στενοχωρημένος που έφυγα και άφησα τα παιδιά πίσω. Οι Μπλε είναι οι Μπλε. Οι δικοί μου είναι οι Κόκκινοι. Ο Μάριος είναι αδερφός, δέσαμε πάρα πολύ», είπε o Γρηγόρης.

Στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία είχαμε δει τον Γρηγόρη ως αρχηγό της Κόκκινης Ομάδας να επιλέγει για αρχηγό των Μπλε την Φανή. Μάλιστα, είχε αποφύγει να την πει με το όνομά της, αποκαλώντας την ως «η κοπέλα με το καρό πουκάμισο».

Σήμερα εξήγησε τι είχε συμβεί ανάμεσά τους και είχε αυτή τη στάση απέναντί της. «Να πω την αλήθεια, είχε γίνει ένα μπέρδεμα. Έβαλα πλυντήριο και ήταν τα ρούχα της Φανής μαζί με τα δικά μου. Στο τέλος από το στεγνωτήριο, τα δικά μου βγήκαν μπλε. Από εκείνη την ημέρα σταμάτησα να λέω το όνομά της. Αν και δεν είχαμε σχέσεις με την Φανή. Δεν λογομαχήσαμε ποτέ, αλλά και οι δυο τραβήξαμε το σχοινί. Όταν ήρθε στους Κόκκινους, και ήρθαμε πιο κοντά και μιλούσαμε, πιστεύω τα βρήκαμε».

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε προκαλέσει οργή στο Twitter, ακριβώς επειδή δεν αποκαλούσε την Φανή με το όνομά της.

“Σε ενοχλεί το όνομά της”, τον είχαν ρωτήσει . “Με ενοχλεί το σύνολο”, είχε απαντήσει εκείνος, αναφερόμενος με χαρακτηριστικές κινήσεις στο σωματικό βάρος της Φανής. Αυτό το ρατσιστικό σχόλιο του Γρηγόρη είχε οδηγήσει σε θύελλα αντιδράσεων  με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν την ενόχλησή τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ