Survivor: Η μητέρα του Τζέιμς Καφετζή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την υποδοχή ήρωα που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ρόδου στον Τζέιμς κατά την επιστροφή του στο νησί από το Survivor. Η μητέρα του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τα όσα έγιναν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του γιου της από τον Άγιο Δομίνικο.

“Παιδί μου James δεν έχω προλάβει ακόμη να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας, όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε εσένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, των 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη και αυτό με κάνει πολύ περήφανη”, έγραψε η μητέρα του Τζέιμς Καφετζή σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook και πρόσθεσε:

“Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες… Χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο.

Το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου. Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος αυθεντικός αγρότης, που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια αυθεντικά λουλούδια. Είναι και η γλυκιά και καλόψυχη Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή. Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και όλες σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ