Survivor – Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε πώς επικοινώνησε κρυφά με τη σύντροφό του

Ο Πάνος Καλίδης μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, στα συναισθήματα του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αποκάλυψε πώς κατάφερε να επικοινωνήσει κρυφά με τη σύντροφό του.

“Με τον Σάκη Κατσούλη ήρθαμε πολύ κοντά, κάνουμε παρέα. Είναι απλό παιδί και ευέξαπτο. Πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική… Τραβάει καψούρα το παιδί και παλεύει για την αγάπη του και να φέρνει νίκες. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα το ήξερε ότι η Μαριαλένα είχε σχέση έξω με τον Λιβάνη. Δεν είναι κακό να είσαι καψούρης. Ο Σάκης του δίνεται μία ευκαιρία στο Survivor να έρθει πιο κοντά με τη γυναίκα που είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Σάκης είχε την ίντριγκα” ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.

“Έγώ όταν έφευγα είπα ότι είναι κρίμα παιδιά που μπορεί να φτάσουν μέχρι το τέλος, και έχουν τα κότσια να φτάσουν, να τους παίρνω τη θέση εγώ λόγω του ότι ο κόσμος με ξέρει και με συμπαθεί επειδή είμαι καλός χαρακτήρας. Δεν κατακρίνω. Θα ήθελα το Survivor να το πάρει κάποιος που είναι πολύ καλός αγωνιστικά”, ανέφερε ο τραγουδιστής.

“Με τον Τριαντάφυλλο δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, ήμασταν γνωστοί. Μέσα στο παιχνίδι βρεθήκαμε τρία τραγουδιστές, εγώ, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία. Εγώ πίστευα ότι με τα παιδιά θα είμαστε παρέα… Δεν ψήφισα ποτέ πρώτα εγώ την Ελευθερία και τον Τριαντάφυλλο. Πρώτα ψηφίστηκα από τον Τριαντάφυλλο τη δεύτερη εβδομάδα και μετά από κάποιες εβδομάδες ψηφίστηκα από την Ελευθερία. Μίσος, ίντριγκα και κόντρα μεταξύ μας δεν υπήρχε”, σημείωσε.

“Το κινητό μου το πήρα πριν ανέβω στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Στο βαν για το αεροδρόμιο μου έδωσαν το κινητό. Με την Ελεάνα είμαστε μαζί 15 χρόνια και το περισσότερο που είχαμε να ιδωθούμε ήταν ένας περίπου μήνας, όταν είχα κάνει ταξίδια στην Αυστραλία για συναυλίες… Το κινητό μας το παίρνουν πριν μπούμε. Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν αποχώρησα, είχα πάει στο ξενοδοχείο και δεν είχα το κινητό. Και η παραγωγή έχει άνθρωπο μαζί σου να σε φυλάει μόνιμα. Κοιμάται δίπλα σου. Όταν έλειπε, μπήκα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και βρήκα το ίντερνετ. Πάτησα το Instagram και μου έβγαλε ένα προφίλ πελάτη ξενοδοχείου. Είχαν μείνει τα στοιχεία του. Με έβγαλε στο προφίλ του. Πήγα στα μηνύματα και έστειλα μήνυμα στη Ελεάνα. Με πίστεψε, γιατί είχαμε βάλει κωδικό. Είχαμε πει πως για οποιοδήποτε τηλέφωνο προσπαθήσω να σου κάνω θα βάλω τη λέξη ‘Νίνα’. Το όνομα της κόρης μου. Της έγραψα ‘κωδικός Νίνα, είμαι ο Πάνος’. Και μου απάντησε κατευθείαν. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό. Εγώ δεν πίστευα πως θα αντέξω τρεις μήνες στο Survivor” αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ