Survivor All Star: Το… γύρισε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Ο Μάριος με έβαλε να τα πω»

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, από το Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου άρχισε να αποκαλύπτει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την κίνηση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Πριν οι δύο ομάδες καταφθάσουν στο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί θα γινόταν γνωστό και το ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, η Κύπρια τραγουδίστρια μιλώντας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως όλα ήταν σχέδιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και την ανάγκασε να πει στον Στάθη πως όλα όσα του ανέφερε κατά την είσοδό της ήταν ψέματα.

Όπως λέει, η ίδια νιώθει πως εξαπατήθηκε από τον… πρώην της, ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να την υποστηρίξει όταν όλοι την κατηγορούσαν.

Έτσι αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει στους συμπαίκτες της προκειμένου κι εκείνοι να δουν και την άλλη όψη του νομίσματος, όπως και έκανε στο συμβούλιο λίγο πριν την ανακοίνωση της ψηφοφορίας του κοινού.

Η παίκτρια μπροστά σε όλους αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα καθώς εκείνος την έβαλε να του μιλήσει.

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα».

«Εγώ δεν το σκεφτόμουν, ο Μάριος με παρότρυνε», απάντησε η Ελευθερία. «Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», είπε ο Μάριος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ