Survivor All Star: Σάκης και Μαριαλένα προσπαθούσαν να κρύψουν το κινητό τους – BINTEO

Με κινητό πιάστηκαν ο Σάκης και η Μαριαλένα στο “Survivor All Star” και μάλιστα η σκηνή προβλήθηκε στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, παίχτηκε μία βραδινή σκηνή στην οποία φαίνεται ο Σάκης και η Μαριαλένα, να προσπαθούν να κρύψουν το κινητό, την ώρα που τους τραβάει η κάμερα.

Το ζευγάρι κάθεται και συζητά με την Μελίνα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν ξαφνικά ο Σάκης προσπαθεί να κρύψει ένα μαύρο αντικείμενο πίσω από την Μαριαλένα. Τελικά, η Μαριαλένα το τοποθετεί κάτω από τους γλουτούς της και το ζευγάρι συνεχίζει την κουβέντα του με τους συμπαίκτες του.

Το στιγμιότυπο βρίσκεται στο 01:20 λεπτό.

 

Το μαύρο αυτό αντικείμενο, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” είναι ένα κινητό παλαιάς τεχνολογίας. Δεν πρόκειται δηλαδή για κινητό αφής, αλλά για ένα κινητό το οποίο έχει κουμπιά και μικρή οθόνη. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, όταν οι παίκτες έχουν κινητά, είναι παλαιάς τεχνολογίας και συγκεκριμένης εταιρείας, γιατί πιάνει σ’ όλη την περιοχή. Με τα συγκεκριμένα οι παίκτες δεν μπορούν να μπουν στο ίντερνετ, αλλά μπορούν να επικοινωνήσουν.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν αποβληθεί από το παιχνίδι, επειδή αποκαλύφθηκε πως είχαν χρησιμοποιήσει κινητό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ