Στάθης Σχίζας: Φίλοι δεν μπορούμε να είμαστε με την Αλεξάνδρα

Συνέντευξη στην “Super Κατερίνα” έδωσε ο Στάθης Σχίζας και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ως “ελεύθερος πολιορκημένος” ασχολούμαι μόνο με την δουλειά, την προπόνηση, την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν βάζω ταμπέλα ούτε λέω ότι τώρα θα ερωτευθώ ή τότε θα προχωρήσω. Όταν είναι να έρθει, αν έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ερωτηθείς για το εάν παραμένει φίλος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό τους, απάντησε πως: «Φίλοι δεν μπορούμε να είμαστε με την Αλεξάνδρα. Κρατάμε μία επαφή, αλλά φίλοι δεν νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε. Δεν μπορώ να πω αν είμαι καλύτερα όταν είμαι σε σχέση ή όταν είμαι ελεύθερος. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Είναι ανάλογα τις καταστάσεις, ανάλογα τoν άνθρωπο κλπ. Προς το παρόν είναι πάρα πολύ νωρίς, για να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Έχω βάλει άλλα πράγματα προτεραιότητα στην ζωή μου».

Όσο για το εάν τώρα που είναι χωρισμένος δέχεται φλερτ ανέφερε ότι: «Επειδή είμαι λίγο αντιστάρ, δεν ασχολούμαι τόσο με τα social. Εγώ όταν βγαίνω στον δρόμο παίρνω την αγάπη του κόσμου, που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Τώρα ίσως να μου διαφεύγει, να υπάρχει αλλά να μην το καταλαβαίνω εγώ».

«Αυτό το καλοκαίρι για εμένα θα είναι ιδιαίτερο. Θα είναι χαλαρό. Έχω περάσει δύο χρόνια back to back, Survivor, έχω περάσει δύσκολα. Θέλω αυτό το καλοκαίρι να είναι ήρεμο, ωραίο, ξέγνοιαστο. Να πάω στα νησάκια μου τα ήρεμα με φίλους, να περάσω πολύ ωραίες στιγμές» είπε στο τέλος, μιλώντας για το φετινό καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ