Στέλιος Κουδουνάρης: Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι

Συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, έδωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ιωάννα Τούνη, η οποία συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του “My Style Rocks“.

Για το 4αρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο, στον διαγωνισμό της “Eurovision”, ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε: «Ήταν φριχτό αυτό! Μα ο κόσμος έδειξε την αγάπη του και όταν ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και οι επιτροπές όχι, λέω: “Μήπως δεν έδωσαν κάτι παραπάνω για να μην πουν πάλι ότι η Ελλάδα στηρίζει πολύ την Κύπρο; Μήπως γιατί δεν πήγε καλά η Ελλάδα και δεν έπρεπε να πάει και η Κύπρος;” Άμα θες να μιλήσουμε και αντικειμενικά, δεν έπρεπε να κερδίσει το τραγούδι που κέρδισε γιατί ο κόσμος δεν το ήθελε. Ήταν παλιακό και έμοιαζε με εκείνο που κέρδισε τότε. Η Loreen είναι υπέροχη αλλά θα μπορούσε να βγει κάτι πιο φρέσκο. Οι επιτροπές το έβγαλαν πρώτο».

«Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι η top influencer αυτή τη στιγμή, που όντως είναι ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στην Ελλάδα, αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο. Γι’ αυτό και στο My Style Rocks, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα μιλώντας, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε» είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτήν και όσα έχει καταφέρει και που έκανε οικογένεια».

Τα παιδικά χρόνια και η εσωστρέφεια 

Για τα παιδικά του χρόνια ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησε πως: «Ήμουν στην παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και τέτοια, δεν μου άρεσαν. Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου φορέματα, νυφικά στις φίλες μου. Στα άλλα παιδιά αυτό φαινόταν ασυνήθιστο, το οποίο βέβαια εμένα μου φαινόταν κανονικό και υπήρχε ένας αποκλεισμός και μία ειρωνεία. Ήμουν όμως τόσο θωρακισμένος, που δεν το αισθανόμουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ