Survivor Αll Star: Aυτή η παίκτρια κέρδισε το δεύτερο αυτοκίνητο – «Θα το δουν οι γονείς μου και θα χαρούν, δεν έχουν αυτοκίνητο»

Το δεύτερο αυτοκίνητο για φέτος διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor All Star στο εκρηκτικό επεισόδιο της Κυριακής (28/5).

Μάλιστα, ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες ήταν ατομικός, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να ανακηρύσσεται η μεγάλη νικήτρια και να κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διεκδίκηση του πρώτου αυτοκινήτου, η Σταυρούλα είχε έρθει δεύτερη, καθώς το έχασε μέσα από τα χέρια της με τον ο Σάκης Κατσούλης να είναι ο μεγάλος νικητής.

«Θα ήταν πολύ άδικο να το χάσω δεύτερη φορά. Το αμάξι μου δεν θα μείνει παρκαρισμένο» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Μου πήρε το αυτοκίνητο μέσα από τα χέρια. Αλλά ήταν πάρα πολύ καλό, οπότε του το δίνω! Σήμερα έχω άλλη μία ευκαιρία. Τι να πω, μακάρι! Το κοιτάω πολύ ερωτικά, ακόμα και τώρα. Νομίζω ότι μου πάει πάρα πολύ. Θα κάνω και τα πρώτα μου ταξίδια με αυτό, γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. Δίπλωμα έχω πάρει! Σταματήστε!» είπε με χιούμορ πριν το αγώνισμα η Σταυρούλα.

«Θα ήταν πολύ άδικο να το χάσω δεύτερη φορά. Το αμάξι μου δεν θα μείνει παρκαρισμένο», είπε επίσης η Σταυρούλα και στη συνέχεια, αφού είπε μπράβο και στη Στέλλα για τη δυναμική της εμφάνιση είπε ότι «έχουμε δείξει πόσο καλές είμαστε και οι γυναίκες στο παιχνίδι».
Τέλος, με δηλώσεις της υπενθύμισε για ακόμη μια φορά πως το αυτοκίνητο «δε θα μείνει παρκαρισμένο, γιατί θα το χρησιμοποιούν οι γονείς μου μέχρι να βγάλω δίπλωμα. Δεν έχουν αμάξι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ