Survivor All Star: Οι αιφνίδιες αποχωρήσεις – Παραβίασαν τους κανόνες και βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού

Στο Survivor All Star δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Μάλιστα, οι ποινές που επιβλήθηκαν από την παραγωγή, στέρησαν σε κάποιους από τους συμμετέχοντες, την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, η πείνα και η έλλειψη των δικών τους ανθρώπων για μεγάλο χρονικό διάστημα, οδήγησε κάποιους παίκτες σε κινήσεις που απαγορεύονται από τους κανονισμούς της παραγωγής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν από το Survivor All Star. Η ξαφνική αποχώρησή τους «πάγωσε» το τηλεοπτικό κοινό και προκάλεσε αναστάτωση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πέντε παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες και βρέθηκαν εκτός Survivor All Star

Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οι πρώτες παίκτριες που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η αποκάλυψη “βόμβα” του Νίκου Μπάρτζη σε Συμβούλιο του Νησιού, πως οι δύο αθλήτριες εθεάθησαν με κινητό στο δάσος, έφερε αναπάντεχες εξελίξεις στο παιχνίδι.

Τελικά, μετά από έρευνα, αποδείχθηκε ότι οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη ήταν αληθινοί και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή της Κατερίνας και της Ασημίνας από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω παραβίασης των κανόνων της παραγωγής. Έτσι στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, οι δύο παίκτριες επέστρεψαν στην Ελλάδα.
Η αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι

Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε, σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης, τι πραγματικά συνέβη με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παραδέχτηκε ότι οι παίκτες είχαν συμφωνήσει, πως σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον να χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, αυτός θα ήταν λόγος αποβολής από το παιχνίδι.

«Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η Κατερίνα Δαλάκα παραδέχτηκε πως παραβίασε τους κανόνες, όπως και άλλοι παίκτες του Survivor τονίζοντας ότι αδικήθηκε. «Μου αρέσει, όταν κάνω κάτι στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνη που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι για να αποβληθώ. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν ήμουν η μόνη που το είχε κάνει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις», αποκάλυψε η πρωταθλήτρια στίβου, σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Τούρκο παραγωγό επισημαίνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι πραγματικά ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος. Από τη στιγμή που βγήκε εκείνος και είπε κάποια πράγματα για εμένα και αμφισβήτησε την ελληνική παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου. Αυτό ήταν που με στεναχώρησε».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, έστειλε εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι και στην Acun Media κατηγορώντας την παραγωγή για εγκλεισμό παρά τη θέλησή της και για χορήγηση ηρεμιστικών φαρμάκων από ανθρώπους της παραγωγής, στο διάστημα από την αναγκαστική αποχώρησή της από το παιχνίδι μέχρι την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Λίγους μήνες αργότερα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας», η Ασημίνα δήλωσε: «Επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ρίσκαρα 20.000 ευρώ το μήνα για να πάρω τη μάνα μου και να της πω “μου λείπεις”. Δεν θα ρίσκαρα αυτά τα λεφτά που μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου, αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Όταν ο Acun είπε την αλήθεια δημόσια, τον ευχαρίστησα».

Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης

Αναστάτωση στο Survivor All Star προκάλεσε και η αποβολή δύο ακόμη δυνατών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός, οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν από την παραγωγή για διαφορετικές παραβάσεις ο καθένας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τους κανόνες επικοινωνίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε κινητό, ενώ ο Ηλίας Γκότσης προμηθευόταν συστηματικά τροφή. Παρότι ο Γιωρίκας παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε πως είχε φτιάξει λίστα με τρόφιμα και την είχε παραδώσει σε ντόπιο. Όμως στην δεύτερη περίπτωση, ένα έμβασμα 350 δολαρίων «έκαψε» τον παίκτη. Γι’ αυτούς τους λόγους η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να αποβληθούν από το παιχνίδι και οι δύο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο Ηλίας Γκότσης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», μίλησε για την αποβολή του από το Survivor All Star διατυπώνοντας παράλληλα και το παράπονο του. «Όσα έχουν ειπωθεί για κινητά δεν ισχύουν, εγώ το είχα υποσχεθεί στον κύριο Ατζούν και ήθελα να προστατέψω την δουλειά μου. Ο Πιλίδης παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, μας έδιωξαν προσωρινά αλλά εγώ δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω, γιατί πίστευα ότι θα μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Πάω στο ξενοδοχείο περνάει μια μέρα, τίποτα, περνάει δεύτερη, τίποτα. Την τρίτη μέρα μου έφεραν φαγητό και έτσι κατάλαβα ότι έχω φύγει από το παιχνίδι. Είναι άσχημο να βλέπει συμπαίκτες και αντιπάλους να πανηγυρίζουν επειδή έφυγες», είπε ο γνωστός γυμναστής.
Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξομολογήθηκε ότι στο Survivor All Star ήρθε αντιμέτωπος με πράγματα που δεν είχε βιώσει ξανά. Τόνισε ότι φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με πέρσι και δεν έπρεπε το πει “ναι”. «Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, αρκεί να προχωρήσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία, και επειδή ξέρω ότι ήμουν και εγώ μέσα στα “κόλπα”, είπα ότι ήμουν και εγώ μέσα. Περίμενα ότι θα το παραδεχτούν και άλλοι», είπε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης, για την αποβολή του από το Survivor All Star.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Η πέμπτη αποβολή από το Survivor All Star ήταν εκείνη της Αφροδίτης Σκαφίδα. Ένα video που έδειχνε την αθλήτρια του στίβου, να τρώει κρυφά φαγητό στο δάσος, ήταν ο λόγος που οδήγησε στην ξαφνική αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς παραβίασε τους κανόνες για το φαγητό.

Σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί ενημέρωσε τους παίκτες πως, ακόμη μια παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού, οδήγησε την παραγωγή στην απόφαση να προχωρήσει στην πέμπτη αποβολή παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Η απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα και εγώ το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Για τους παραπάνω παίκτες, η εμπειρία του Survivor All Star ολοκληρώθηκε απρόσμενα. Και ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό λόγω των επιδόσεών τους στα αγωνίσματα, τελικά η ξαφνική αποχώρηση τους ανέτρεψε τις αρχικές προβλέψεις για την πορεία του παιχνιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ