Survivor All Star: Ο Βασάλος θέλει το… μπουστάκι της Σαλταφερίδου

Mε απρόοπτα και πειράγματα ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, με την ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου προς την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είναι υποψηφία προς αποχώρηση, να κλέβει την παράσταση.

Η Εύη Σαλταφερίδου λίγο πριν πέσουν για ύπνο είπε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι της αφήνει τα κλινοσκεπάσματα σε περίπτωση που αποχωρήσει απόψε. Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από την υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια.

«Μαριαλένα αν φύγω αφήνω τις κουβέρτες. Τις κάλτσες μου αν θέλεις πάρτες εσύ», είπε η Εύη Σαλταφερίδου που είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Εγώ θέλω το μπουστάκι σου, το μπορντό που φοράς», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Nωρίτερα o Σώζων Παλαίστρος Χάρος λίγο πριν πέσει για ύπνο η ομάδα του αποφάσισε να απομακρύνει το νερό που είχε μαζευτεί πάνω από την καλύβα λόγω βροχής.

Παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του, του είπαν να μην ρίξει το νερό εκείνος δεν τους άκουσε, έβγαλε το νερό από την καλύβα, έβρεξε τα σανίδια που κοιμούνται ενώ παράλληλα έσβησε τη φωτιά που είχαν ανάψει οι Μαχητές. Οι ατυχίες δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Χάρος τη στιγμή που προσπάθησε να φέρει ξύλα για τη φωτιά έπεσε μέσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ