Η 65η τελετή των Grammy θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου

Η 65η τελετή των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Θα βραβευθούν οι καλύτερες ηχογραφήσεις, συνθέσεις και καλλιτέχνες της χρονιάς μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου 2022. Ο Νοτιοαφρικανός κωμικός Trevor Noah, ο οποίος παρουσίασε την 63η και την 64η τελετή, θα είναι ο οικοδεσπότης για τρίτη φορά.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η Beyoncé έχει λάβει τις περισσότερες υποψηφιότητες, εννέα τον αριθμό. Ακολουθεί ο Kendrick Lamar με οκτώ και η Adele καθώς και η Brandi Carlile με επτά. Με συνολικά 88 υποψηφιότητες, η Beyoncé ισοφάρισε το ρεκόρ του συζύγου της Jay-Z. Και οι δύο έχουν λάβει συνολικά τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Grammy. Μία ακόμη πρωτιά είναι το “Un Verano Sin Ti” (2022) του Bad Bunny, που έγινε το πρώτο ισπανόφωνο άλμπουμ που είναι υποψήφιο για το Άλμπουμ της Χρονιάς.
Στην τελετή θα εμφανιστούν live οι: Bad Bunny, Brandi Carlile, Harry Styles, Sheryl Crow, Mick Fleetwood, Bonnie Raitt, Lizzo, Mary J. Blige, Sam Smith, Steve Lacy και άλλοι.

Ανάμεσα στους παρουσιαστές επάθλων θα είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Jill Biden, ο δημοφιλής παρουσιαστής James Corden, ο Billy Crystal, η Cardi B, η Olivia Rodrigo, η Shania Twain και άλλοι.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald “, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ