Στέφανος Τσιτσιπάς: Αφιερώνει στους αδικοχαμένους πιλότους του Phantom F-4 τους αγώνες της Εθνικής στο Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι θα αφιερώσει τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής με τον Ισημερινό στο ΟΑΚΑ για το Davis Cup, στους αδικοχαμένους πιλότους του μοιραίου F-4 Phantom, τον 29χρονο Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον 31χρονο Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για μπάνιο στη λίμνη της Βουλιαγμένης

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ. Θέλω να πω ότι θα αφιερώσω αυτήν την προσπάθεια με όλη την ομάδα στους δύο ηρωικούς πιλότους που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά 24ωρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στην ευκαιρία που έχει η Εθνική ομάδα να επιστρέψει έπειτα από 19 χρόνια στην 1η κατηγορία του Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: «Έχει περάσει πάρα πολύ καιρός από τότε που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι παρόμοιο και για εμάς έχει μεγάλη αξία. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση». Και πρόσθεσε: «Ο Ισημερινός δεν έχει τους δύο καλύτερους παίκτες στην βαθμολογία της ATP, καθώς επέλεξαν να μην έρθουν. Οπότε για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία να περάσουμε στην 1η κατηγορία».

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ένας σπόρος φυτεύτηκε σήμερα» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Australian Open

Στην συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα για τον δραματικό τελικό του Australian Open κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και αν πιστεύει ότι εάν κατακτούσε το 2ο σετ (σ.σ. είχε σετ πόιντ) θα άλλαζε το αποτέλεσμα. «Σίγουρα μπορεί να αλλάξει πολύ ψυχολογικά ένας αγώνας όταν καταφέρεις να πάρεις ένα σετ, κυρίως όταν είναι ενάντια στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ήμουν πολύ κοντά αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό που ήθελα. Εάν γινόταν το 1-1 στα σετ μπορεί να άλλαζε το αποτέλεσμα, αλλά δεν το σκέφτομαι πολύ. Έγινε ότι έγινε. Πήρα και εγώ το μάθημά μου από τον τελικό» τόνισε ο Τσιτσιπάς.

«Πιστεύω ότι μπορώ φέτος να κατακτήσω ένα Grand Slam. Έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στο παιχνίδι μου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα γίνουν μεγάλα πράγματα φέτος» κατέληξε

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Τζόκοβιτς – Τι απάντησε ο Σέρβος

Υπενθυμίζεται πως απόψε στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ