Survivor All Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε… τι έγραψε στο χαρτάκι

Τι έγραψε στο περιβόητο… χαρτάκι αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Ηλία Γκότση και δήλωσε πως στεναχωριέται για το γεγονός ότι δεν μπορούσε όλον αυτόν τον καιρό να τοποθετηθεί για το θέμα.

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ τόσο καιρό που έλειπα. Προφανώς υπάρχουν πάντα δύο όψεις του νομίσματος. Ήμουν σε ένα παιχνίδι, ήμουν μακριά και το ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και βγήκα και είδα τι ειπώθηκε, στεναχωρήθηκα λίγο. Σε μια τόσο τεράστια παραγωγή, το πιο μικρό πράγμα που γίνεται διογκώνεται τρομερά. Προφανώς το έγραψα εγώ το χαρτάκι, το είπα από την πρώτη στιγμή. Η ίδια η παραγωγή γνώριζε τι είχε γίνει, από το πρώτο δευτερόλεπτο…», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Εγώ κρατούσα το στυλό εκείνη την στιγμή, προς όφελος όλων, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Ήμασταν φίλοι με τον Ηλία Γκότση στο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που πάντα θέλω να συζητάω, εμένα δεν μου έχει μείνει καμία πικρία. Στεναχωριέμαι που έχει πικρία ο Ηλίας», τόνισε στη συνέχεια.

Μιλώντας για εκείνη την ημέρα, αποκάλυψε: «Εγώ κλήθηκα εκείνη την μέρα να μεταφράσω ένα χαρτί που ήρθε από έναν άνθρωπο. Έγραψα στο χαρτάκι καφές, τσιγάρα, μπισκότα. Ποιος πληρώνει; Αυτός που πλήρωνε πάντα. Αυτό μου είπαν να γράψω, αυτό έγραψα».

Ερωτηθείς ποιος είναι αυτός που πλήρωνε πάντα, απάντησε: «Δεν έχω έρθει εδώ να εκθέσω κανέναν άνθρωπο. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι μόνο. Ήταν ίσως μία αφορμή. Υπήρχαν πράγματα που είχαν γίνει πίσω από τις κάμερες. Η παραγωγή του Survivor ήξερε όλα τα δεδομένα από την αρχή και έκριναν με το δικό τους σκεπτικό και αποφάσισαν ότι όποιοι ήταν να παραμείνουν παρέμειναν και όποιοι έπρεπε να αποβληθούν, αποβλήθηκαν». Είπε στη συνέχεια ότι ο ίδιος μίλησε με ανθρώπους της παραγωγής και είπε όλη την αλήθεια για το περιστατικό.

Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε και τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε από την συμμετοχή του στο Survivor All Star. «Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη. Είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε το tour. Έχω και τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά. Στα Βριλήσσια και στο Ψυχικό. Είμαι στα πρώτα βήματα και είμαι χαρούμενος με την πορεία. Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω και με γεμίζει το να μιλάω με κόσμο και να νιώθω ότι φιλοξενώ ανθρώπους», τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ