Survivor All Star – Νίκος Μπάρτζης: «Ακόμα μυρίζουν τα χέρια μου αμελέτητα»

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor All Star, καθώς σε λίγες μέρες ένας από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες θα στεφθεί νικητής. Τα πράγματα κυλούν πιο ήρεμα στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες χθες (3/7) είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με κάπως πιο διαφορετικά “παιχνίδια της Καραϊβικής”.

Ένα από αυτά ονομαζόταν “Το παιχνίδι των αισθήσεων”. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν κλειστά τα μάτια τους και χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες αισθήσεις τους να αντιληφθούν τι είναι αυτά που κρατούν. Ένα από αυτά που θα έπρεπε να αναγνωρίσει ο Νίκος Μπάρτζης ήταν και τα αμελέτητα. Ο παίκτης χάρισε άφθονο γέλιο στους συμπαίκτες τους, την ώρα που προσπαθούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που κρατούσε. Μάλιστα η Μαριαλένα στο σημερινό επεισόδιο, σχολιάζοντας τα παιχνίδια είπε: «Εντάξει με τα αμελέτητα με τον Νίκο Μπάρτζη έκλαψα».

Στο αποψινό επεισόδιο και ενώ ήταν όλοι οι παίκτες μαζεμένοι στην καλύβα, η Στέλλα Ανδρεάδου ρώτησε τον συμπαίκτη της για το πως αισθάνθηκε όταν έπιασε τα αμελέτητα. Ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως: «Ακόμα μυρίζουν τα χέρια μου αμελέτητα. Δεν έχει φύγει η μυρωδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ