Super Κική: Γιατί μπήκε στο χειρουργείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Super Κική. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram. Όπως ανέφερε η γνωστή influencer, έκανε χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρέσει λίπος από την περιοχή των μηρών της, καθώς σύμφωνα με την ίδια όση προσπάθεια και να έκανε το λίπος από εκείνη την περιοχή δεν έφευγε, αφού είναι κληρονομικό.

Συγκεκριμένα η Super Κική ανέβασε δύο story στο προφίλ της. Το πρώτο είναι μία φωτογραφία της, στην οποία και έγραψε πως: «Από χθες είμαι στο νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια για να φεύγει το λίπος! Καλά είμαι βγαίνω σε λίγο το’χω κάνει τεκέ όλα καλά!».

Ενώ μετά ανέβασε και ένα βίντεο, όπου έλεγε: «Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλανε κομμάτια, αλλά κομμάτια! Ψωμί! Μου έβγαλαν περίπου 2 λίτρα λίπος και δεν ξέρω κι εγώ πόσο δέρμα, που είναι σαν ψάρι. Είναι από την μία αηδιαστικό, από την άλλη τέλειο. Μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω, αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει ότι είναι κάτι άλλο και να μου το κατεβάσει. Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά έπρεπε να γίνει. Γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα, το σώμα μου παρέμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία, γιατί είναι κληρονομικό. Πάρα πολύ ακριβή διαδικασία. Αυτά, τώρα πάω σπίτι μου. Θα είμαι πολύ κρεβατωμένη, τις διαφημισούλες μου εγώ κανονικά θα τις κάνω. Όλα καλά!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ