Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση του Μπο μετά τις εικόνες της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο τρέιλερ του Survivor All Star για το επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο, Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Survivor All Star: Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα μαζί στη ζούγκλα – Τους «τσάκωσε» η κάμερα

Σε αυτό φαίνεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε τρυφερά ενσταντανέ μέσα στο δάσος ενώ όπως είναι γνωστό, η Καρολίνα έχει σχέση με τον Μπο.

Ο Μπο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε πρώτη φορά για τα πλάνα που είδε και ο ίδιος.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στεναχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Μπο.

«Ταιριάζει πολύ η λέξη “ήταν” ζευγάρι. Δεν είμαστε πια. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Απ’ όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος. Άκουσα διάφορα στην αρχή αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Acun Media δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο τρέιλερ. Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω» συνέχισε ο Μπο.

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους», είπε ο Μπο για την επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια σύντροφο του Μάριου Πρίαμου.

«Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια. Δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι ο Πρίαμος και η Καρολίνα σύντομα ίσως φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο», είπε τέλος ο Μπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ