Survivor All Star: Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα μαζί στη ζούγκλα – Τους «τσάκωσε» η κάμερα

Ντόρος είχε γίνει εδώ και μέρες στο Survivor All Star ότι ο Μάριος Πρίαμος είχε έρθει πιο κοντά με μία παίκτρια η οποία όπως αποκαλύπτεται στο νέο τρέιλερ είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star – «Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος ξέσπασα»

Υπενθυμίζεται πως η Καρολίνα Καλύβα έχει σχέση με τον Μπο, με το γνωστό ράπερ να έχει δηλώσει περήφανος για τη νέα του σύντροφο, το “κοριτσάκι του”, όπως την αποκαλεί.

Συγκεκριμένα, το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης «καίει» τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα οι οποίοι, όπως φαίνεται στις σκηνές που προβάλλονται, απομονώνονται στη ζούγκλα. Το σημείο που επιλέγουν μόλις πέσει το φως του ήλιου, είναι μακριά από τα σημεία όπου βρίσκονται οι συμπαίκτες τους, όμως όλοι έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκα ξεσπά εναντίον τους λέγοντας: «Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε» ενώ ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του σχολιάζει on camera: «Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;».

Πάντως, την ώρα που η κάμερα «τσακώνει» τον Μάριο Πρίαμο με την Καρολίνα στην απομονωμένη καλύβα, εκείνη τινάζεται από τη θέση της και τρέχει στο σκοτάδι να κρυφτεί ενώ ο Μάριος Πρίαμος κοιτάζει δεξιά και αριστερά προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και έχει ταραχτεί εκείνη τόσο πολύ.

Στο συμβούλιο που ακολουθεί, ο Γιώργος Λιανός κάνει παρατήρηση στους δύο παίκτες, με την Καρολίνα να παραδέχεται ότι έχει έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο και εκείνον να τονίζει ότι δεν κάνουν τίποτα κακό και τίποτα που να παραβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ