Βινύλιο: Χαμός στο Twitter με το ΠΑΣΟΚ – Το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Αντώνη Κανάκη

Με ένα διαφορετικό «Βινύλιο» επέστρεψε ο Αντώνης Κανάκης και η τηλεοπτική του παρέα, το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στη μικρή οθόνη. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο «παλιό, καλό, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» προκαλώντας φρενίτιδα στο Twitter.

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου – Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 23:30

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης συνδέθηκε ζωντανά με τον σκηνοθέτη της ΕΡΤ Τάσο Μπιρσίμ, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο περίφημο νεύμα του Ανδρέα στην Δήμητρα Λιάνη, την ώρα που αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο στο Ελληνικό με το οποίο ουσιαστικά νομιμοποίησε την σχέση τους στα μάτια των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.

Όσο για το αν το περίφημο νεύμα ήταν σκηνοθετημένο ή αυθόρμητο, ο σκηνοθέτης είπε χαρακτηριστικά:

«Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα. Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπρισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει ”μην ανησυχείς”. ”Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε” του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο. Τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι ”ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή”».

«Γι’ αυτό και καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα» πρόσθεσε ο Τάσος Μπιρσίμ με τον Γιάννη Σερβετά να συμπληρώνει πως «έτσι ακριβώς και είχαμε το περίφημο νεύμα. Πάρα πολύ ωραία ιστορία».

Το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Αντώνη Κανάκη

Λίγο πριν το “Βινύλιο” ρίξει αυλαία, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το μήνυμα που του έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Μου έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου το εξής μήνυμα: “Όταν κάποιος δημοσιογράφος τον εκνεύριζε, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος  έβγαζε κάρτα. Η κίτρινη σήμαινε πως δεν θα του έδινε ξανά συνέντευξη για ένα μήνα και η κόκκινη για έξι μήνες. Έχω φάει δύο κίτρινες”», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να ξεσπούν σε γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κανάκης, θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου για το 2023 στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 23:30.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βινύλιο: Φρενίτιδα στο Twitter με το παλιό… ΠΑΣΟΚ

Δείτε τι έγραψαν οι χρήστες στο Twitter…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ