Survivor Αll Star – Έξαλλος ο Καραγκούνιας: «Παρακαλώ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω»

Ένα μεγάλο έπαθλο έμελλε να διεκδικήσουν μπλε και κόκκινοι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ωστόσο, προτού ριχτούν οι παίκτες στο στίβο μάχης οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του αγωνίσματος θα κέρδιζε αυτοκίνητο μεγάλης αξίας και ο Τάκης Καραγκούνιας σε τεταμένο κλίμα έκανε μια έκκληση στους ανθρώπους της παραγωγής.

Έτσι πριν το ξεκίνημα του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον μισθοφόρο, που εκτίει ποινή για παραβίαση κανονισμών μετά την διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Επειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά! Θέλω να παίζω στους αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι! Θέλω να μπω να παίξω και ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Μπορεί να πάω τελικό; Όποιος θα πάει τελικό μαζί μου, λοιπόν, ας το πάρει. Εγώ θέλω να παίξω! Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω! Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο», είπε χαρακτηριστκά.

«Θέλω να παίξω! Και το αυτοκίνητο να μην το πάρω ποτέ, Γιώργο. Συγγνώμη, για το έπαθλό της Νέας Υόρκης λοιπόν δεν θα έπρεπε να παίξω γιατί, αν δεν έφερνα τις νίκες εκεί, θα είχανε πάει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη» συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Εντάξει, ναι, η λογική είναι διαφορετική… Γιώργο σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το έντονο ύφος μου άλλη μια φορά. Αυτός είμαι, ο φωνακλάς», είπε τέλος ο παίκτης των μπλε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ