Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πρώτο επεισόδιο για το Survivor All Star μετά τη διακοπή του Πάσχα και οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, καθώς η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να γιορτάσει παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, το κλίμα μοιάζει να είναι πιο έντονο από ποτέ με την ένωση των δύο ομάδων να πλησιάζει.

Survivor All Star: Οι παίκτες τσούγκρισαν κόκκινα αυγά – Ποιος παίκτης νίκησε

Υπενθυμίζεται πως αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης υπάρχουν συνολικά πέντε ασυλίες και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα υπάρχουν τουλάχιστον έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σε μία σκληρή μονομαχία επιδόθηκαν οι δύο ομάδες στο χθεσινό επεισόδιο με στόχο να εξασφαλίσουν την τέταρτη ασυλία, που θα τους φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην φετινή ένωση.

Survivor All Star: Σοβαρός τραυματισμός για τον Σάκη Κατσούλη – «Πάγωσαν» οι παίκτες

Νίκη και… Πάσχα για την κόκκινη ομάδα

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο σημερινό επεισόδιο η ήττα των Μπλε οδήγησε για ακόμη μία φορά την ομάδα στην κάλπη κι έτσι αποφασίστηκε ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ