Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέα πρόσωπα εμφανίστηκαν την Κυριακή (11/2) οι δυο ομάδες του Survivor. Στους Διάσημους προστέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ενώ οι Μαχητές ενισχύθηκαν με τον Τζέιμς Καφετζή, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βουγιουκαλάκη.

Η ανανέωση ευνόησε τους Μπλε που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα της ασυλίας, και έτσι είχαν ρόλο παρατηρητή στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Διάσημοι γνώρισαν την ήττα στον πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και έπρεπε να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας, για να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

«Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» δήλωσε η Ζωή Ασουμανάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ