Survivor: «Στο πρώτο run μαύρισαν όλα» είπε ο Τζέιμς για την επιστροφή του

Η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζής και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor συνοδεύτηκε με νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα ασυλίας. Μάλιστα οι δύο νέοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ήταν εκείνοι που αγωνίστηκαν στο flag race και έφεραν την ασυλία στους Μπλε.

Μετά την λήξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τζέιμς Καφετζής πώς του φάνηκε η επιστροφή του στον στίβο μάχη και εκείνος παραδέχθηκε ότι ήταν αρκετά δύσκολη.

«Κοίτα Γιώργο η επιστροφή στο αγώνισμα ήταν πιο δύσκολη από ό,τι περίμενα. Στο πρώτο αγώνισμα ένιωσα ένα μπούκωμα, και εγώ έχω συνηθίσει άλλα “μπουκώματα” τόσο καιρό (σ.σ. εννοώντας φαγητό). Όταν έφτασα στο τέλος μαύρισαν όλα. Όταν βγήκα τρόμαξα. Το δεύτερο run ήταν πιο εύκολο και στο τρίτο ήθελα από εγωισμό να παίξω. Ήταν ωραίος αγώνας. Εμένα μου άρεσε» σχολίασε ο Τζέιμς.

«Συνήθως όταν τρέχει ένας παίκτης φουσκώνει το στήθος του. Στην δική σου περίπτωση φούσκωνε η κοιλιά. Σε έβλεπα να την κρατάς συνέχεια. Γιατρός και νοσοκόμες ήταν πάντα σε επιφυλακή» του είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ