Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στο Survivor – Το σχόλιο του Αλέξη Παππά για τα κιλά του

Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στο Survivor, στο επεισόδιο της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, μετά την επεισοδιακή συμμετοχή του το 2021.

Ο Γιώργος Λιανός όταν είδε τον Τζέιμς, του είπε ότι «το 2021 ξενέρωσες κόσμο, σε ήθελαν νικητή» με τον παίκτη του Survivor να απαντάει: «τους ευχαριστώ, θα δούμε φέτος πώς θα πάει».

Προτού αγωνιστεί ξανά στον στίβο μάχης, ο Τζέιμς που εντάχθηκε στους Μπλε, συνάντησε την αντίπαλη «Κόκκινη» ομάδα αλλά και τον παλιό του γνώριμο, Αλέξη Παππά με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα. Έτσι, οι δύο παίκτες συναντήθηκαν ξανά έπειτα από καιρό και δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι σπόντες.

«Το πάτωμα είναι πιο μαλακό γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, οπότε λίγο το σώμα του βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι. Καλώς ήρθες Τζέιμς. Mε το θέμα για το ποιος θα είναι καλύτερος στρατηγικά, δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα, θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ και να πούμε πέντε πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς. «Body-shaming λέγεται αυτό» σχολίασε ο Γιώργος Λιανός

Ο Τζέιμς παραδέχθηκε πως έχει βάλει κάποια κιλά, ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που ήθελε να είναι στους «Μπλε» είναι για να είναι απέναντί του. «Γεια σου Παππά» είπε χαρακτηριστικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ