Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία – Έξαλλος ο Μαρτίκας με τον Γιάννη – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δεδομένα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για τους αγώνες ασυλίας του Survivor, καθώς πλέον θα είναι τρεις, ενώ, όπως έκανε γνωστό, δεν θα υπάρχουν ατομικές ασυλίες.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/06) στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι Μπλε μπορεί να πήραν τη νίκη συνεχίζοντας το σερί τους αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Κόκκινοι πίεσαν αρκετά με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Για τη δεύτερη ασυλία στήθηκε ένας σκληρός στίβος μάχης που ζόρισε τα team. Όπως είναι λογικό, μετά από έξι μήνες και σε αυτό το σημείο που έχει φτάσε το παιχνίδι οι δυνάμεις των παικτών έχουν λιγοστέψει.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνούν πως βρίσκονται …μία ανάσα πριν από την πηγή και φυσικά όλοι θέλουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους δίνοντας τις τελευταίες μάχες, λίγο πριν την επιστροφή στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό.

Έτσι, στο επεισόδιο της Τρίτης (07/07), είχαμε μία ανέλπιστη εξέλιξη καθώς οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έληξαν το σκορ με θετικό πρόσημο και παρά την απώλεια του Σπύρου Μαρτίκα που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να πάει στους γιατρούς.

Ο φαρμακοποιός επέστρεψε και στο φινάλε είχε να πει κάτι για τον Νίκο Γιάννη που τον ειρωνεύτηκε παρότι τραυματισμένος.

«Με λυπεί ιδιαίτερα η ειρωνεία του Νίκου Γιάννη. Αντί να μου πεις περαστικά και έρχεσαι εδώ και είμαστε αγκαλιασμένοι και γυρνάς και μου λες “ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο που έλειπε”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ