Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία – Άγριος καβγάς μεταξύ Βαλάντη και Κατσαούνη – ΒΙΝΤΕΟ

Αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να παλεύουν το τοτέμ της ασυλίας για να μην χρειαστεί να ψηφίσουν για αποχώρηση κάποιον από τους συμπαίκτες.

Έπειτα από έναν σύντομο αγώνα οι Μαχητές “διέλυσαν” τους Διάσημους με 10-3 και κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η πρώτη συντριπτική ήταν που υπέστησαν οι Διάσημοι έφερε μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα.

Ο Βαλάντης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο αγώνισμα, ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και ένα από αυτά είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης προσεγγίζει τη Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Βαλάντης εστίασε στη βοήθεια που έδωσε ο παίκτης των Μαχητών στη Μυριέλλα όταν εκείνη έχασε την ανάσα της μετά την προσπάθεια που έδωσε στον στίβο μάχης.

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό» ανέφερε ο Βαλάντης.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ