Survivor: Χαμός μεταξύ Βαλάντη και Κατσαούνη – “Δεν σε βλέπω” – “Κάτσε φρόνιμα”

Η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα γίνει πραγματικός χαμός μεταξύ του Βαλάντη και του Γιώργου Κατσαούνη.

Αφορμή στάθηκε η κατάρρευση της Μυριέλλας Κουρεντή από την υπερπροσπάθεια στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Αμέσως ο Γιώργος Κατσαούνης τρέχει για να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και την παίρνει αγκαλιά.

Η κίνηση αυτή κάνει έξαλλο τον Βαλάντη που επιτίθεται φραστικά στον 28χρονο αγρότη. “Σας παρακαλώ εδώ παίζουμε, δεν ήρθαμε να παντρευτούμε, μετά το παιχνίδι κάνετε ό,τι γουστάρετε”, είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: “Άλλα ψέματα δεν θέλω. Άκουσες, άκουσες;”.

“Άντε ρε που θα μου κάνεις και τσαμπουκά, κάτσε φρόνιμα”, απάντησε ο Κατσαούνης με τον Βαλάντη να εξοργίζεται περισσότερο: “Δεν σε βλέπω φίλε, δεν σε βλέπω σου λέω”.

Η κόντρα συνεχίζεται στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Βαλάντης συνεχίζει να είναι επικριτικός για τη σχέση που έχουν αναπτύξει η  Μυριέλλα και ο Κατσαούνης αφήνοντας υπόνοιες ότι η ηθοποιός θέλει να αλλάξει ομάδα, κάτι που προκαλεί την αντίδρασή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ