Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία – Οι νέοι κανόνες για τις μονομαχίες – ΒΙΝΤΕΟ

Το Survivor επέστρεψε με άγριες διαθέσεις αυτή τη χρονιά καθώς σύμφωνα με τις διαρροές επιθυμία του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να δοθεί βαρύτητα στα αγωνίσματα παρά στο ριάλιτι στοιχείο.

Και αυτό φάνηκε από νωρίς καθώς χωρίς πολλές φιοριτούρες και εισαγωγές οι παίκτες βούτηξαν κατευθείαν στα βαθιά.

Η μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει γνωστή είναι ότι καταργείται η ψηφοφορία των τηλεθεατών όπως στην πρωτότυπη αμερικανική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης. Με άλλα λόγια αυτός που θα αποχωρεί θα είναι όποιος χάνει στην αγωνιστική διαδικασία.

Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου για φέτος Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν να παλέψουν για να κερδίσουν το περιβόητο τσακμάκι ώστε να ανάβουν φωτιά με τους Μπλε να δείχνουν δόντια με το καλημέρα και να παίρνουν τη νίκη.

Ακολούθησε στη συνέχεια και αγώνας ασυλίας. Αρχικά ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες του παχνιδιού:

«Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλια του νησιού από τα οποία θα προκύπτουν τρεις υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο ο MVP θα επιλέγει τον τέταρτο υποψήφιο και αυτοί οι τέσσερις θα πάνε σε μονομαχία και όποιος χάσει αποχωρεί».

«Οι μονομαχίες θα γίνονται πάντα με παίκτες του ίδιου φύλου. Αν έχουν προκύψει άντρες και γυναίκες από τα συμβούλια… Αν είναι δύο άντρες και μία γυναίκα τότε ο MVP θα πρέπει να θέσει υποψήφιο μόνο άνδρα και η γυναίκα που ήταν υποψήφια τη γλιτώνει και στη θέση της θα βγει άνδρας».

«Θα αγωνίζονται τέσσερις παίκτες αυτός που είχε τα καλύτερα στατιστικά θα παίζει με αυτόν που έχει τη λιγότερο καλή απόδοση και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τον στόχο με τον οποίο θα θέλει να παίξει» είπε στο τέλος.

Οι Κόκκινοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τερέν θέλοντας να ισοφαρίσουν την πρώτη ήττα και πάλεψαν με νύχια και με δόντια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-4 υπέρ των Διασήμων στέλνοντας τους αντιπάλους για ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ