Survivor 2024 – Spoiler 26/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Με κομμένη την ανάσα αναμένουν οι τηλεθεατές το σημερινό (26/2) νέο επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, την ίδια ώρα που το κλίμα μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Στο χθεσινό (25/2) επεισόδιο οι Μαχητές κέρδισαν την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα και οι Διάσημοι κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να υποδείξουν κάποιον συμπαίκτη τους ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά η Έλενα Αμανατίδου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και έτσι στο τέλος της εβδομάδας θα κληθεί να παλέψει για την παραμονή της. Η παίκτρια των Κόκκινων αφού άκουσε το όνομά της ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού».

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο η ομάδα των Μαχητών, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και θα κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας έτσι για ακόμη μία φορά τους Διασήμους, στο συμβούλιο του νησιού, να βγάλουν έναν παίκτη τους στον τάκο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μπήκαν στο παιχνίδι τέσσερις νέοι παίκτες. Τρεις απ’ αυτούς, η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και ο Νίκος Ρικουνάκης, προστέθηκαν στους Διασήμους, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης ενίσχυσε τους Μαχητές.

Οι Κόκκινοι την περασμένη εβδομάδα είδαν δύο παίκτες τους να αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η Όλγα Πηλιάκη έφυγε από το παιχνίδι για λόγους υγείας και ο Νίκος Γκάνος είδε την πόρτα της εξόδου, αφού έχασε στον αγώνα αποχώρησης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ