Survivor 2024 – Spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν σήμερα (21/3) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν προκειμένου να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου της εβδομάδας.

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι βγαλμένη από παραμύθι για τους Μπλε, ενώ για τους Κόκκινους εφιαλτική. Οι Μπλε έχουν κερδίσει και τις τέσσερις ασυλίες, με τους Κόκκινους να έχουν αναγκαστεί να βγάλουν στον τάκο τέσσερις παίκτες τους.

Σήμερα θα μάθουμε αν οι Μπλε θα κλείσουν την εβδομάδα τους με 5/5 νίκες ή αν οι Κόκκινοι έστω και την τελευταία στιγμή θα κάνουν την ανατροπή και θα κερδίσουν τoν αγώνα επάθλου.

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Μπλε θα κερδίσουν και τον πέμπτο αγώνα της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμα ήττα.

Φυσικά οι τηλεθεατές περιμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν ποιος παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα αποχαιρετήσει απόψε το Survivor. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Χριστόφορος Ταξίδης, Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Γιάννης Περπατάρης.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ