Νότης Σφακιανάκης: «Ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί» – Τι αποκαλύπτει ο ανιψιός του

Ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να απουσιάζει από την νύχτα εδώ και περίπου τρία χρόνια, με τους θαυμαστές τους να περιμένουν με μεγάλη αγωνία την επιστροφή του.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ο ανιψιός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος, ο οποίος και ξεκαθάρισε ότι ο Νότης Σφακιανάκης ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί.

«Μιλάω με το θείο μου τακτικά, πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του, δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν, δεν έχει σχέδια τέτοια», ανέφερε αρχικά ο ανιψιός του.

Στη συνέχεια είπε: «Είναι ψέματα ότι έχει γράψει κάποια τραγούδια στην εποχή της καραντίνας και τα έχει δώσει, είναι ψέματα όλα αυτά, δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος. Του γράφουν τραγούδια, ακόμα και στην αποχή αυτή που έχει κάνει, εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια, να του δώσω τα τραγούδια για να τα ακούσει».

«Είναι ψέματα ότι έχει παραδώσει κάποια τραγούδια σε δισκογραφική. Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του, αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ!», πρόσθεσε.

«Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί»

Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης εξήγησε ότι: «Δυστυχώς, ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρεία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή γράφοντας κάποιο τραγούδι, γιατί και αυτό ακούστηκε, δεν ισχύει. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί.

Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είχε πει ότι «είμαι κοινωνικά προβληματισμένος». Εύχομαι και ελπίζουμε και εγώ και πολύς κόσμος απ’ ότι φαντάζομαι, να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό».

«Είναι ένα μικρόβιο που δεν βγαίνει τόσο εύκολα, εντάξει δεν τον πήραν δα και τόσο πολύ τα χρόνια. Κάποια στιγμή να γυρίσει μέσα του όλο αυτό και να τον ξαναδούμε στις πίστες», συνέχισε.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα, ο ανιψιός του ξεκαθάρισε: «Είναι ψέματα, όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα ήμασταν και μαζί με το θείο μου, φανταστείτε!».

Για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης τόνισε πως: «Ο θείος μου είχε τοποθετηθεί από το ’91 για αυτά τα πράγματα, το ’96 συγκεκριμένα στον κ. Χατζηνικολάου είπε ότι αυτό που έρχεται, αυτό που βλέπω που έρχεται μετά από 20 χρόνια, δεν θέλω να το φαντάζομαι. Δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, δεν θα καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα φύλο και ποιο είναι το άλλο. Αλλάζει γνώμη, ένας άνδρας αλλάζει… Αλλάζει ένας άνδρας; Δεν είναι μόνο αυτό, πολλά!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ