Νανά Παλαιτσάκη: Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 5 ημερών, ήμουν «το ορφανό του τάδε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τον γιο της, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της.

Αναφερόμενη στον γιο της, η Νανά Παλαιτσάκη, μεταξύ άλλων, εξήγησε ότι: «Το να μεγαλώσει ένα παιδί είναι το μεγαλύτερο γαλόνι που μπορεί να εισπράξει ένας άνθρωπος στην ζωή του. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε σημαντικότερη σχέση στη ζωή μου από αυτή που απέκτησα με τον γιο μου.

Δεν απαλλάχτηκα από τις ενοχές που ένιωσα για τις ώρες που δεν ήμουν με το παιδί μου. Θα ήθελα πολύ να ζήσω τις γιορτές του παιδιού μου στο σχολείο και να μην έχω βάρδια. Μου κόστισε».

Ακόμα, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν μόλις 5 ημερών, η δημοσιογράφος είπε: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητιστικό στη Φιλοθέη όταν ήμουν 5 ημερών. Η μητέρα μου ήταν ακόμη στο μαιευτήριο. Αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου.

Την εποχή μου δεν έπαιρνα κανονικό ενδεικτικό, ήμουν «το ορφανό του τάδε». Όταν δεν είχες τον μπαμπά σου, από την κοινωνία σε θεωρούσαν υποδεέστερο. Έπρεπε να είσαι «η κόρη του».

Την εποχή που ήμουν εγώ στο δημοτικό το ενδεικτικό μου ήταν κίτρινο και των παιδιών που είχαν τον πατέρα τους ήταν λευκό. Είναι απίστευτο γιατί εγώ έπιασα την μητέρα μου να πηγαίνει να μου αλλάζει το ενδεικτικό και να μου δίνει πλαστό για να μην καταλάβω ότι συνέβαινε κάτι και αυτό ήταν ακόμα πιο τραυματικό από το να ήξερα την αλήθεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ