Survivor 2024 – Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα κατά της Δαλάκα και της Ασημίνας – «Το παιχνίδι δεν σας ανήκει»

Στο χθεσινό (20/3) επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι έχασαν και τον τέταρτο αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να βγάλουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Τελικά στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος θα παλέψει στο σημερινό επεισόδιο για την παραμονή του. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση έχουν βγει και οι: Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Γιάννης Περπατάρης.

Ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο και ξέσπασε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ του, κατά της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος έγραψε στην ανάρτησή του: «Γενικά τι κάθομαι και σχολιάζω; Αλλά ρε φίλε δεν μπορώ όταν βλέπω άτομα που το παίζουν δήθεν δίκαια και καλά, να λένε άλλα και να κάνουν άλλα… Το παιχνίδι δεν σας ανήκει ρε Δαλάκα μου και Ασημίνα μου.

Σε όσα πήγατε κάνατε 8%, 9%, άντε μέχρι 12%, μέχρι 15%; Οπότε δεν σας ανήκει το παιχνίδι αυτό, ανήκει αλλού, σε άλλους μάγκες, Ντα Ντα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Με αγάπη πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ