Survivor 2024 – Μαρία Αντωνά: «Του είχα πει πολλές φορές ότι θα πρέπει να προσέχει και ότι δεν χρειάζεται να παίρνει θέση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα (17/3) η Μαρία Αντωνά. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τους παίκτες.

Όταν ρωτήθηκε για τον Φάνη Μπολέτση, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Ο Φάνης είναι αυτός που είναι ξεκάθαρα. Θα πάρει πάντα θέση, είναι άνθρωπος που θέλει να έχει άποψη, είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Κι εγώ όταν τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι, είδα έναν παίκτη τελικού, ίσως και τον νικητή.

Του είχα πει πολλές φορές ότι θα πρέπει να προσέχει και ότι δεν χρειάζεται να παίρνει θέση, γιατί είναι ένας τρομερά αγωνιστικός παίκτης, ο οποίος δεν χρειάζεται να έχει και χαρακτήρα. Έχουμε δει και στο παρελθόν ότι το να έχεις άποψη πληρώνεται πολλές φορές. Μάλιστα είχα προβλέψει και τον τραυματισμό του, επειδή τον έβλεπα πως έμπαινε και έπαιζε μέσα στις πίστες.

Του έλεγα ότι “Θα πρέπει να προσέχεις Φάνη, γιατί οι πίστες είναι πάρα πολύ δύσκολες και επικίνδυνες, έχεις μπροστά σου ένα πολύ μεγάλο δρόμο”. Απλά επειδή είναι ένα παιδί που παθιάζεται πάρα πολύ με το παιχνίδι και τα δίνει όλα για όλα, είναι πραγματικά αυτό που θέλει κάποιες φορές να συγκρατηθεί αλλά δεν μπορεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ