Survivor 2024 – Άγγελος Γεωργουδάκης: «Ο Τάκης Καραγκούνιας με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (20/2) καλεσμένος ο Άγγελος Γεωργουδάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Άγγελος Γεωργουδάκης είπε: «Με τον Τάκη υπάρχει παρελθόν. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο το πόλεμο που δέχθηκα, γιατί δέχθηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή».

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε που δεν του είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor. Και παρ’ όλα αυτά, αυτή ήταν η δική μου απόφαση, γιατί πίστευα ότι ο ίδιος ίσως ήθελε να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια».

«Μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν. Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή. Μου το είπε ο ίδιος, ότι “Εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα τους λέω αυτά”, του είπα να κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Ήθελε πολύ να ξαναμπεί», εξήγησε ο πρώην παίκτης του φετινού Survivor.

«Μου είπε ότι είπα στην παραγωγή ότι ήμουν μαθητής του. Με ρώτησαν από την παραγωγή από πού τον ξέρω και τους είπα ότι μου έκανε πυγμαχία στο παρελθόν. Και μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Δεν κατάλαβες φιλαράκι, εδώ παίζονται λεφτά”», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ